onsdag 25 juli 2012

Semesterpepp

Nu har vi tagit oss lite ledigt i några dagar (och därför är det fri frakt i e-butiken!) och det är då extra mysigt att öppna inkorgen och se ett peppmejl från en nöjd kund.

"We (two friends and me) visited you last week on our trip to Stockholm and I really fell in love with your dresses and shoes... Thumbs up! "


Vi suger åt oss av energin och kommer tillbaka till storstan laddade för att göra ännu bättre ifrån oss.



Värme,
Nina

fredag 20 juli 2012

Påfyllt med äkta snyggingar

Som vi längtat och trängtat och nu är de äntligen här. Våra fina, rättvisemärkta och ekologiska Ethletic. Du känner till den snygga modellen, men vill inte köpa det där kända märket när du vet att de inte tar sitt ansvar för människa och miljö. Varför köpa en sko som är fullproppad med kemikalier och dålig karma när du istället kan shoppa skor med ett silkeslent samvete? 

Idag landade 60 nya par i vår fina butik på Hökens gata och de populära storlekarna 37-45 har vi (just i denna sekund åtminstone) i färgerna svart, rosa, röd, oliv och mandarin. I flera av färgerna har vi också storlekarna 26-34 samt 46. För dig som inte har möjlighet att komma förbi butiken ber vi dig mejla oss om du inte hittar den färg eller storlek du söker i e-butiken. I dagsläget har vi alltså fler modeller i vår fysiska butik än du kan se på webben.
Med värme,
Nina
Nu är de snart uppe i hyllorna. Snart, snart, snart.

onsdag 18 juli 2012

Rättvisa och planetvänliga sommarerbjudanden


Håll i hatten och kasta en blick på dina fötter på samma gång. Här händer det grejer!

Vi firar att juli nått sin mitt med att erbjuda jättefina priser på utvalda varor på såväl Hökens gata 7 som i vår e-butik. Missa inte möjligheten att köpa undersköna designskor för en spottstyver eller varför inte biologiskt nedbrytbara, mjuka, sköna och samtidigt supersnygga sandaler till en bråkdel av ordinarie pris. Nu vill vi ge dig chansen att fynda och lättast gör du det genom att klicka här! För dig som har möjlighet att handla direkt hos oss på Hökens gata 7 väntar fler modeller och färger samt som vanligt möjligheten att matcha ihop dina skor med fantastiska kläder och accessoarer. Rean gäller så länge lagret räcker, dock längst till 31 juli.

Sommar innebär hängmatta för en del, storstadsbesök för en del och för en inte så liten andel av befolkningen betyder sommar arbete. För er som är i Stockholm den 18 juli vill vi varmt rekommendera en tur till våra kvarter. Denna onsdag flyttar vi ut på gatan och bjuder på en exklusiv loppis där du kan fynda makalöst fina kläder, skor och accessoarer. Efter stängning skruvar vi upp volymen ytterligare och festar vidare tillsammans med vår makalösa modist, Ruth-Hannah, som bjuder på kalas och unikt låga priser på sina huvudbonader.

Du förresten! Inte har du väl missat våra gudomligt fina plånböcker?
Ofattbart vacker struktur

Retro chic!

Trendigt mörklila invändigt

Stabil klassiker


Med varma hälsningar och hopp om ett snart återseende ackompanjerat av solsken
Nina