lördag 24 november 2012

Fyndvaror och tävling

Jodå, nu har vi packat fint inför Strandloppisen imorgon, 25 november. Vi kommer som sagt ha öppet som vanligt och du kan shoppa ekologiska vinterskor och klimatsmarta kängor hej vilt på Hökens gata och till Strandloppisen tar vi med oss lite utgångna modeller och ett gäng barnskor i mindre storlekar, till exempel Ethletics och ballerinaskor som vi säljer till rekordlåga priser.

Vad sägs till exempel om den här raringen för 400 kr (ordinarie pris 699 kr)?
Eller den här finingen för ynkapynka 500 kr (ordinarie pris 1 175 kr)?
Och du! Du får inte missa Poplins tävling på Facebook! Hitta på en klurig slogan och vinn Camilla Thulins fina bok Stil samt exklusiv vegankonfekt. Tävlingen pågår till 1 december. Lycka till!

Värme,
Nina

fredag 23 november 2012

Möt oss på Strandloppisen 25 november

Det är kul med loppis och extra kul med en myllrande loppis med massor av stilar. Vi och Orkan Lia kommer att stå axel mot axel på Strandloppisen, söndagen den 25 november, där vi kommer att sälja ut delar av vårt lager till vrakpriser. Sedan kommer det förstås att finnas lite privata skatter som är värda att spana in. Om du är på jakt efter barnkläder i storlek 98-128, samt skostorlek 28-35 så får du verkligen inte missa vårt bord.

Minns du den här raringen? Ett par i storlek 44 kommer att synas på loppisen på söndag!


Om vi har öppet på Hökens gata som vanligt? Självklart!
Värme,
Nina

onsdag 14 november 2012

Fri frakt till och med 18 november

Men hejsan hoppsan vad kul! Nu har vi fått över 900 hängivna och engagerade gillare på Facebook och det är klart att vi ska fira det!

Nu erbjuder vi gratis frakt i e-butiken till och med 18 november. Varmt välkomna!

Pssst! Ni missar väl inte våra kampanjvaror? Kolla här vilken höstraring!

Kristen från Novacas