måndag 29 april 2013

Tid för kärlek! Vi har öppet.

Nu har kärlekens högsäsong satt igång på allvar. Vi försöker visserligen fira kärleken varje dag, men ibland vill en ju slå på stort och göra sig märkvärdig. 

Du vet väl att du kan ekipera dig helt veganskt och miljövänligt hos oss på Poplin?

Vi har Sveriges mest unika klänningsutbud i form av Orkan Lia. Här kan du sy dig en brudklänning, en skjorta eller balbakelse till ett fantastiskt pris. Orkan Lia tillverkar sina kläder på plats och använder i stor utsträckning gamla tyger, härligt befriade från onödiga kemikalier, och de nosar gärna rätt på ekologiska tyger om du hellre vill ha nytt. Spana in deras fenomenala abonnemang här

Ruth-Hannah är Sveriges mest lovande, unga modister. Med ett enormt kunnande, fingertoppskänsla och befriande humor skapar hon huvudbonader åt artister, skådespelare och till dig och mig. Ett hårsmycke eller en hatt är ofta det som fulländar din partystass.

Klänning: Orkan Lia
Hatt: Ruth-Hannah

Mandalou Design skapar retronostalgiska, bekväma plagg med hög kvalitet till barn i förskoleåldern. I ett nära samarbeta med Orkan Lia hjälper hon dig gärna att hitta en lösning som gör att dina barn matchar dig till såväl vardag som till fest.

Kläder och leksaker: Mandalou Design
Skor: Green Laces
Green Laces då? Det vet du ju redan, raring. Vi har ju de finaste dansmarängerna! Veganska, rättvist producerade skor med minsta möjliga miljöpåverkan. 

Skor: Adrianne från Novacas
Hoppas att vi får se er snart. Vi har öppet nästan jamt! Så här till exempel:
Valborgsmässoafton: kl 12-17
1 maj kl 12-16

Värme,
Nina

onsdag 3 april 2013

Rea på ekologiska basketkängor! Ethletic 2012!

Nu rear vi ut våra sista par av vår populära basketkänga

Ethletic är en rättvist tillverkad basketkänga med naturgummi i sulan och ekologisk bomullskanvas. För extra komfort är den också uppbyggd i hålfoten. 

Missa inte chansen att klicka hem ett par till 30 % rabatt. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Och du! Om du har möjlighet att besöka vår butik i Stockholm kommer du också hitta lite fler färger i udda storlekar. Samma sköna inställning - samma sköna pris.

Om du skyndar dig som tusan hittar du kanske ett par sådana här i vår butik på Hökens gata 7

Finfina snören i limegrönt har vi också på Hökens gata 7



Värme,
Nina