onsdag 29 maj 2013

Glädjefnatt

Igår råkade en av mina allra närmaste ut för en trafikolycka. En olycka som berodde på det faktum att vi i Stockholm har så svårt att samsas om utrymmet. Vi har svårt att se varandra. Lyckligtvis klarade sig båda inblandade sig bra. Skrubbsår, trasiga cykeldelar och ett enormt adrenalinpåslag. Den här gången.

Och du. Idag har jag ont i halsen, nackspärr och en stressklump i magen. Var det inte väldigt många puckon på cykelbanan idag när jag skulle till jobbet? Min närmaste känsla just nu är irritation och surmulenhet.

Men jösses så trist! Orka vara surpuppa liksom. Så, här kommer ett gäng saker jag gläds åt.

  • Att olyckan igår gick bra.
  • Att du engagerar dig i det jag håller på med. 
  • Att en kund som just lämnade butiken med ett par skor har börjat sin resa mot ett allt miljö- och djurvänligare liv. Han berättade stolt att han snart är helt vego och att han älskar sin nya livsstil.
  • Att det finns människor som gör klockrena vegantacos.
  • Att Veganlife säljer vegansk omega 3-olja - nu dessutom till kampanjpris.
  • Att jag inom en månad provar vinterskor i New York inför höst/vintersäsongen 2013. Ja, jag vet... Alla har vi våra skumma böjelser.


Den här snyggingen från Brave Gentleman kommer  bland annat att finnas hos oss i höst. Läge för glädjeattack! 

Nu känner jag mig nästan lite tjofaderittan! Tack för att du orkade lyssna.

Värme,
Nina




måndag 27 maj 2013

Vinnaren är korad!

Tack för en jättefin uppslutning på Vegoforum i lördags! Vi fick in massor med lappar i vår låda och har nu dragit en vinnare.

Vi ÄR emot barnarbete, jag lovar. Men den här lilla mannen ville så gärna hjälpa oss att öppna lådan med tävlingsbidrag.
Vi öppnade, jag blundade och ett namn:
Grattis Denise! Vi kontaktar dig via e-post.

Och du som besökte Vegoforum missar väl inte att utvärdera?

Värme och kärlek,
Nina

fredag 24 maj 2013

Vegoforum och vinstläge för alla

Försommaren, denna underbara, galna tid med ett sammelsurium av händelser. Allt slår ut och det är aktivitet er på alla håll - skola, förskola, arbetsplatser. Alldeles, alldeles underbart och totalt utmattande.

Så, min vän. Ta hand om dig och fokusera på de aktiviteter du verkligen gillar. Om jag hade kunnat dela mig i tu utan att det gjort ont hade jag tillbringat kommande helg i Berlin och i Stockholm. Nu kan jag inte det och därför får livslång vänskap och kärlek ligga till grund för mitt beslut. Det blir Berlin.

Du som är i Stockholm måste (jo, det är sant) ta dig till ABF-huset och Vegoforum på lördag, 25 maj. Där samlas under dagen många otroligt pålästa och entusiastiska föreläsare och entreprenörer kring temat Kunskap är ma(k)t. Lär dig om grön barnmat, vegansk mat och dess påverkan på din kropp och lär känna fantastiska cateringföretaget Hilarius Larssons Delikatessmanufaktur och supertrevliga Gröna Kassen. Eftersom jag inte kan vara på plats, skickar jag dit mina skor som får berätta om sig själva. Du som kommer dit och träffar mina skor har chansen att vinna 500 kr att shoppa för hos oss. Asså, kan du bara låta bli att missa det här? Överens?

Eftersom vi är så våryra och kärleken bubblar i våra kroppar, så vill vi ge dig något särskilt i helgen. Ta chansen att hämta hem ett par Suki 20 % billigare än vanligt. Erbjudandet gäller till och med söndag.

Finfina Suki är ombloggade av bland annat Larsens Liv.

Värme,
Nina

tisdag 7 maj 2013

Helgöppet

Och så kom solen! Och så kom sandaler och vårskor till butiken. Och så lite ledighet på det, så är livet på topp.

Våra öppettider på Hökens gata de närmaste dagarna:

Onsdag 8 maj: 12-17
Torsdag 9 maj: 12-16
Fredag 10 maj: 12-18
Lördag 11 maj: 12-17
Söndag: 12 maj: 12-16

Det finns ett (uno! one! jeden! yksi!) par kvar av Cri de Coeurs storsäljare Slim. Bara så att du vet.


Värme,
Nina