torsdag 21 maj 2015

Utförsäljning Good Guys

Idag har det varit sol i Stockholm och cykeln har känts som det bästa färdmedlet. Ända tills det kom en störtskur som dränkte hela mig och min fina lådcykel (utan lock = badbaljeämne av lådan). Ett par andra irritationsmoment den här dagen hade tillsammans med den rinnande mascaran kunnat räcka som grund för ett psykbryt, men så kom regnbågen. 

Du vet väl att skatten ligger vid regnbågens slut? Inse hur fort jag cyklade.

För övrigt så är det dags för dig att unna dig ett par skor du länge spanat in. Nu lägger vi Good Guys till den rad märken vi rear ut inför ombyggnaden. 

Det går inte att se sig mätt på den är skon.

Du har väl inte missat rean på Sofie Bly?

Värme,
Nina

Utförsäljning Sofie Bly

Vi är så exalterade över att vi ska renovera vår butik på Hökens gata för att skapa ett fantastiskt hotspot för dig som är intresserad av etiskt mode, form, färg och nya, spännande skodesigners. För att få lite svängrum skulle det vara fint om du ville ta hand om några av våra raringar.

Kommande lördag och söndag har vi extraöppet och finfina erbjudanden, men redan nu lägger vi ut produkter till utförsäljning. Först ut är Sofie Blys hela sortiment. Just nu har du hela 30 % rabatt på en av Sveriges mest framgångsrika skodesigner. Sofie Bly har länge arbetat med ekologiska material och 2014 tog hon äntligen steget och lanserade en vegansk kollektion. Vi har fyra av hennes älskade modeller och de fåtal par vi har kvar väntar på att komma hem till en ägare som älskar klackar.

Cornelia


Klicka in, kika runt och ha koll på oss den närmaste veckan och du kan göra storslagna fynd.

Värme,
Nina

fredag 8 maj 2015

Poplin RIP - länge leve Green Laces!

Vänner! Den här våren har varit full av aktivitet internt hos oss och vi hoppas att du har känt att det bubblat av kreativitet med ditt bästa i åtanke. Vi har slutit avtal med fler och bättre leverantörer och det största som är på gång just nu är vår butikslokal.

Den 28:e maj stänger designkollektivet Poplin och flera av de kreatörer som vi delat utrymme med går vidare på nya äventyr. Det innebär att vi kommer att få mer plats för vårt ökande utbud av etiska skor och accessoarer och vi spricker av iver att få visa allt detta för dig. I början av juni kommer vi att hålla stängt för en omfattande renovering av butiksutrymmet för att i mitten av juni nyöppna i en hetare skrud.

För att kunna genomföra ombyggnationen behöver vi din hjälp. Därför anordnar vi en stor utförsäljning i dagarna två. Läs mer om den här.

Annars då? Jo, idag fick vi in våra fina träskor från Novacas.

I butik från 9 maj

I butik från 9 maj


Trevlig helg!

Nina